Mire jó a masszázs?

A masszázs több ezer éves múltra visszatekintő gyógyító tudomány. És itt most a gyógyítón hangsúly van. A masszázs ősidők óta ismert és alkalmazott módszer az ellazulásra. Tudományosan is igazolt, hogy a testet érő manuális mechanikai hatások befolyásolják a lokális sejtek és a szövetek működését, de a távoli szervekre is hatnak.

  • A masszázs bizonyítottan serkenti a vérkeringést és a nyirokkeringést, fokozza a sejtek oxigén- és tápanyagellátását, megkönnyíti a salak- és méreganyagok kiürülését a szervezetből.

  • Felfrissíti, ellazítja az izomzatot, feloldja a testben az energiagátakat, beindítja a test öngyógyító mechanizmusait, erősíti az immunrendszert, nyugtatja az idegeket és általánosan jobb közérzetet biztosít.

A masszázs meghosszabbíthatja az életünket.

Megtámogatja az immunrendszert segítve a regenerálódást. Lusta, punnyadt társadalmunkban megmozgatja, ellazítja a folyamatosan káros és fölösleges feszültségnek kitett izmainkat, de minimum megkönnyíti a stresszes hétköznapjainkat.

Aki nem sportol, nem szabadna, hogy megengedje magának azt a luxust, hogy egy jó masszőr segítsége nélkül éljen, aki pedig sportol úgysincs meg nélküle. A legtöbb sportoló megerősítheti, hogy a masszázs csökkenti a fájdalmat és elősegíti a helyreállást. Most már


tudományos alapon is igazolható, hogy miért érdemes felkeresni egy masszőrt. Sejtszinten a masszázs csökkenti a gyulladást.

Saját életünket hosszabbítjuk meg vele amellett, hogy valami fantasztikus érzés egy jól képzett, munkáját szerető masszőr kezei alatt újjászületni!


#tényiviktóriamasszázs #masszázsterapeutapécs #masszázspécs

23 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése