Gyakori kérdések


- Mennyivel előbb kell bejelentkeznem?

Célszerű 2-3 héttel előbb bejelentkezni, pláne ha meg vagyunk kötve az időpontok terén (pl. minden nap 16:00-ig dolgozol). Előfordul, hogy vannak last minute időpontjaink, betegség vagy munka miatt lemondott helyek, ezekről bővebb tájékoztatást zárt csoportomban találsz. (Tényi Viktória gyógymasszőr csoport)


- Mit kell vinnem a kezelésre?

A kezelésre magadon kívül semmit sem szükséges hoznod. J Ha teheted érdemes kényelmes ruhában érkezni, amit könnyű le- és felvenni. A teljestestmasszázsok fehérneműben történnek és minden esetben törölközővel takarjuk a nem kezelt testrészeket, így nem fogod kellemetlenül érezni magad egy percig sem.


- Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés az általad választott időtartamig tart (30/50/80 perc), erre az időre érdemes még nagyjából 10-15 percet rászámolni (öltözés, vetkőzés, fontos információk, problémás területek átbeszélése).


- Mi történik a kezelés alkalmával?

Az első kezelés alkalmával felteszünk pár rövid kérdést, hogy fel tudjuk mérni aktuális egészségi állapotod, a problémákat, majd ezekre koncentráltan kapsz egy teljesen személyre szabott kezelést/kezelési tervet, tanácsokat.ű


- Fájdalmas lesz a kezelés?

Kolléganőmmel nem vagyunk a simi-simi masszázs hívei, így igen, a kezelés alatt előfordulhatnak fájdalmas részek/pontok, de figyelünk mindenkinek a fájdalomküszöbére a kezelés alatt. Ha régóta nem voltál masszázson, vagy vannak különösen fájdalmas/problémás testrészeid, akkor kalkuláld bele, hogy az első pár alkalom nem lesz a legkellemesebb, de sajnos ez szükséges a javulás érdekében.

- Milyen gyakran érdemes igénybe venni a kezeléseket?

A masszázs végén el fogjuk mondani mit tapasztaltunk, mi a véleményünk az állapotoddal kapcsolatban, javaslatot teszünk a kezelési tervedre, szívesen adunk tanácsokat. Ha régóta fennálló problémával keresel meg minket és tartós javulást szeretnél, az sajnos egy folyamat, nem egy alkalom lesz. Természetesen már az első alkalom után érezni fogod a változást, hogy masszázson jártál, de kezdetekben a tartós javulás elérése érdekében javasolni szoktuk a heti 1 kezelést. Ezt a heti 1 alkalmat az évek óta visszatérő vendégeink már úgy várják, mint a gyerekek a Mikulást. Hidd el, Te is eljutsz erre a pontra! :D (A jó masszázs függőséget okoz.)


- Vannak utóhatásai a kezelésnek?

Igen, az első 1-2 kezelés után előfordulhat. A kezelések alkalmával fel szoktuk hívni a figyelmet, hogy masszázs után teljesen normális az izomláz. Ez az izomláz 1-2 nap alatt elmúlik és átveszi a helyét egy megkönnyebbült, fájdalommentes érzés, amit nagyjából 1 hét után ismét felvált a már jól ismert problémából adódó fájdalom, ezzel jelezve, hogy ismét eljött egy jó masszázs ideje. Ez az izomlázas fájdalom a rendszeresen járó vendégeknél már egyre rövidebb ideig tart, majd teljesen elmarad, ezzel egyidejűleg meghosszabbodnak a fájdalommentes napok, egyre ritkábban, majd egyáltalán nem jelentkezik többet a problémából adódó fájdalom.






#tényiviktóriamasszőr #masszázspécs #tényiviki #masszázsterapeutapécs #gyógymasszázspécs #gyógymasszőr

47 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése