Lemondási feltételek

Bérlet/ajándékutalvány időpont lemondási feltételek:

 

Az ajándékutalvány/bérlet át nem ruházható, készpénzre, más szolgáltatásra nem váltható. Felhasználási idő letelte után beváltásra nincs lehetőség.


Időpont lemondást a kezelés megkezdése előtt 24 órával tudok elfogadni. Amennyiben ez nem történik meg, a kezelést megtörténtnek tekintem, az alkalom "lehúzásra" kerül. Időpont lemondás lehetséges telefonon (06304321070), üzenetben, emailben (tenyiviki@gmail.com). Köszönöm a megértést!  

 

Masszázs/kezelés időpont lemondás feltételek:

 

Masszázs/kezelés lemondást a kezelést megelőzően minimum 24 órával tudok elfogadni, ellenkező esetben pótdíj kerül felszámolásra, ami a kezelés 100%-át jelenti.

Vendég késése esetén is a foglalt kezelés/masszázs 100%-a kerül kiszámlázásra, függetlenül attól, hogy a kezelés/masszázs végül mennyi időt vett igénybe. Természetesen ezek a pótdíjak betegség, baleset esetén nem kerülnek kiszámlázásra. Két egymás után lemondott időpont esetén , illetve ha valaki saját hibájából nem mondja le az időpontot 24 órával a kezelés/masszázs előtt, nem áll módomban újabb időpontot adni.

Köszönöm a megértéseteket!